Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
Известување  | 05/09/019

Новости за академијата

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019/2021 година,
Ве известуваме дека квалификациониот испит  ќе се одржи во Компјутерскиот центар на Правниот факултет во Скопје.  
 
Поради големиот број на пријавени кандидати, а ограничени технички капацитети за одржување на испитите, полагањето ќе одржи во групи на 10, 11, 12, 13 и 14 Септември и тоа поделени во следните термини:
 
10 Септември (вторник) со почеток во 16:30 часот  (I група)
11 Септември (среда) со почеток во 16:30 часот  (II група)
12 Септември (четврток)
III  група  со почеток во 11:30
IV група со почеток во 15:30
13 Септември (петок)
V  група со почеток во 11: 30
VI  група со почеток во 15:30
14 Септември (сабота)
VII група со почеток во 9:00 часот
VIII група со почеток во 13:00 часот
IX група со почеток во 17:00 часот
Воедно Ве информираме дека распоредот  на кандидати, поделени по денови, групи и термини на полагање можете да го погледнете  ТУКА.
 
За сите дополнителни информации слободно контактирајте не
Ви посакуваме успех
      Со почит,
       Директор
       Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска