Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
Извeстувaњe  | 26/07/019

Новости за академијата

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019/2021 година,
 
Ве известуваме дека конечната база со прашања за квалификацискиот испит е јавно објавена на следниот линк http://www.prasanja.mk.
 
Исто така, Ве известуваме дека  Програмата за приемен испит прилагодена во согласност со конечната база, со означени промени со црвена боја, може да ја подигнете ТУКА.
 
Со почит,
Директор
Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска