Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Заштита на податоците во кривична материја“  | 10/07/019

Новости за академијата

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев, во соработка со Европскиот институт за јавна администрација (ЕИПА), организираат советување на тема „Заштита на податоците во кривична материја“ кое ќе се одржи во период од 11-12 јули 2019 година (среда-четврток) во просториите на Академијата.

Советувањето е наменето за судии од кривични оддели, јавни обвинители и стручни соработници од сите апелациони подрачја.

Предавачи на советувањето ќе бидат Gabriela M. Ivan-Cucu, магистер по право(UCL, London), магистер по право (Луксембург), адвокат и истражувач, Луксембург, Juan Diego Ramírez-Cárdenas Díaz, Постар предавач и StéphanieComodiGemnig, организатор на програма.


АГЕНДАТА согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

РАБОТНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ кои ќе бидат користени на советувањето можете да ги преземете  тука.