Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
Повик  | 17/12/018

Новости за академијата

Меѓународната организација за миграција (IOM) во соработка со Академијата за судии и јавни обвинители ќе спроведе 8 обуки за судии и јавни обвинители и тоа на:

 

  • 22-23 јануари 2019 година
  • 29-30 јануари 2019 година
  • 12-13 февруари 2019 година
  • 19-20 февруари 2019 година
  • 5-6 март 2019 година
  • 12-13 март 2019 година
  • 2-3 април 2019 година
  • 9-10 април 2019 година

 

За таа цел, IOM објави повик за ангажирање на 2 консултанти за спроведување на обуките.

 

Рокот за аплицирање е 18 декември 2018.

 

 

Повикот за 2 консултанти може да го најдете на следниот линк:
https://iomskopje.org/job-vacancies/

 

Рокот за аплицирање е 18 декември 2018.