Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
СРЕДБА НA ДИРЕКТOРОТ НА АКАДЕМИЈАТА СО ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА 17.12.2018 година  | 17/12/018

Новости за академијата

На 17 декември 2018 година, директорот на Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев Проф.Д-р Наташа Габер Дамјановска одржа средба со Вице премиерот за Европски прашања г. Бујар Османи.

 

 

На средбата го г. Османи и неговиот тим,  беше дискутиран извештајот од оценската мисија која се одржа во Академијата во месец април.

 

Конкретно, беа разгледани активностите кои се веќе преземени, согласно препораките од извештајот, а исто така и сите активности и мерки кои е потребно да се преземат во иднина.