Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
СОВЕТУВАЊЕ на темa: ,,Судски плaтен нaлог и постапување по приговор против судски и нотарски платен налог”  | 07/11/018

Новости за академијата

Академијата за судии и јавни обвинители ,,Павел Шатев” организира советување на тема: ,,Судски платен налог и постапување по приговор против судски и нотарски платен налог“, што ќе се одржи на 8.11.2018 година (четврток), во просториите на основен суд Гостивар, со почеток во 10 часот.

 

Советувањето е наменето за судии од граѓанските оддели од апелационо подрачје Гостивар и претставници на НКРМ.

 

На советувањето свое излагање ќе имаат: г-ѓа Лидија Димчевска, претседател на Апелационен суд Скопје. Александар Шопов, претседател на Основен суд Велес.


АГЕНДАТА согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.
 
РАБОТНИОТ МАТЕРИЈАЛ што ќе биде користен на советувањето можете да го преземете  тука.