Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
СОВЕТУВАЊЕ на темa: ,,Кривични делa нa корупција-меѓународна рамка”  | 02/11/018

Новости за академијата

Академијата за судии и јавни обвинители ,,Павел Шатев” организира советување на тема: ,,Кривични дела на корупција- меѓународна рамка “, што ќе се одржи на 2.11.2018 година (петок), во просториите на Академијата, ламела 3 со почеток во 10 часот.

 

Советувањето е наменето за судии од кривичните оддели и јавни обвинители од сите апелациони подрачја.

 

На советувањето свое излагање ќе имаат: г-а Љиљана Ивановска Шопова, судија на Апелационен суд Скопје, во пензија, и м-р Јован Цветановски, јавен обвинител во Вишо јавно обвинителство Скопје


АГЕНДАТА согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.