Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
СОВЕТУВАЊЕ на тема: ,,Oбезбедување докази, претходни и привремени мерки”  | 13/12/017

Новости за академијата

Академијата за судии и јавни обвинители ,,Павел Шатев” организира советување на тема: ,,Обезбедување докази, претходни и привремени мерки’’,  кое ќе се одржи на 14 декември 2017 година (четврток), во просториите на Академија, со почеток во 10 часот.Советувањето е наменето за судии и советници од грагански оддели од сите апелациони подрачје.

 

Предавачи на советувањето ќе бидат г-а Лидија Димчевска, судиа на Апелационен суд Скопје и г-а Антоанета Димовска, судиа на Основен суд Скопје

 

Темите кои ќе бидат опфатени во рамките на советувањето се следните:

  • Обезбедување докази, претходни мерки
  • Обезбедување докази, привремени мерки


АГЕНДАТА согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

 

РАБОТНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ кои ќе бидат користени на советувањето можете да ги преземете  тука:

1. Презентација1

2. Презентација2

3. Презентација3.