Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
ПРОМОЦИЈА ПО ПОВОД МАКЕДОНИЈА 20 ГОДИНИ ЧЛЕН НА ЕВРОПСКИОТ СУД ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА – 17.12.2018 ГОДИНА  | 18/12/018

Новости за академијата

По повод „Македонија-20 години член на Европскиот суд за човековите права“,  Германската фондација за меѓународна правна соработка (ИРЗ) во соработка со Академијата за судии и јавни обвинители “Павел Шатев“ и Бирото за застапување на РМ пред ЕСЧП, одржа промоција на новиот број на правното списание „Европско право“ и на Билтенот за судската практика на ЕСЧП.


Промоцијата се одржа на 17.12.2017 година (понеделник) во хотел „Арка“ во Скопје, а свое излагање имаа, Г-н Томас Герберих, Амбасадор на СР Германија во Македонија, Д-р Штефан Пирнер, Регионален проектен раководител на ИРЗ, Проф.Д-р Наташа Габер-Дамјановска, Директор на Академијата за судии и јавни обвинители “Павел Шатев“ и М-р Даница Џонова, В.Д. Директорна Бирото за застапување на Република Македонија пред ЕСЧП, како и д-р Мирјана Лазарова-Трајковска, поранешен судија на ЕСЧП.

 

Превземи

Newsletter Nr.6          IRZ Evropsko pravo No.11