Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
ОБУКА на тема: „ Гонење на случаи на корупција “ Хотел Арка, Скопје 6-7 декември 2018 година  | 05/12/018

Новости за академијата

Академијата за судии и јавни обинители „Павел Шатев“, во соработка и со финансиска поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, организира работилница на тема: Гонење на случаи на корупција“ што ќе се одржи на 6-7 декември 2018 година (четврток-петок), во хотел Арка во Скопје со почеток во 09:00 часот.

Работилницата е наменета за јавни обвинители од сите апелациони подрачја.

Со воведно обраќање настанот ќе го отвори: Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска, директор на Академијата за судии и јавни обвинители ,,Павел Шатев’’ и г. Џефри Голдстајн, заменик шеф на Мисијата на ОБСЕ во Скопје.

На настанот свое излагање ќе имаат г. Бенџамин Рид, шеф на одделот за право и правда, Одделение за заедници и човекови права, Мисија на ОБСЕ на Косово и г. Дејвид Џонатан Копли, консултант и експерт на темата

 

 

АГЕНДАТА согласно која ќе се одвива настанот можете да ја преземете тука.